Кошик
АВТОРИЗОВАНИЙ ДИЛЕР HI-FI & HI-END | 20+ РОКІВ ДОСВІДУпро нас

24/7 у VIBER та TELEGRAM

+380 (98) 737-76-87
Кошик
Світ Акустики: Чистий звук, чистий простір
впередназад
Eversolo T10, фото 2
Eversolo T10, фото 3
Eversolo T10, фото 4
Eversolo T10, фото 5
Eversolo T10, фото 6

Eversolo T10

113 360 ₴

• В наявності
Eversolo T10
Eversolo T10В наявності
113 360 ₴
+380 (98) 737-76-87
Viber/Telegram/WhatsApp
+380 (98) 737-76-87
Viber/Telegram/WhatsApp
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Eversolo T10 — стример, який проникає в саму суть музики.

Транспорт потокового передавання Eversolo T10

Компанія Eversolo зайняла конкурентоспроможну нішу у світі стримінгу: лінійка стримерів/ЦАП DMP міцно осідала в середньому ціновому сегменті, а стримінговий підсилювач Play кидає виклик таким компаніям, як Wiim і Bluesound, у найжорсткішій сегменті ринку. Тому стримінговий транспорт, як-от флагманський T10, є дещо нішевим продуктом для бренда, у великому портфоліо є тільки ще одна модель, проте Eversolo явно розуміє, що хардкорні ентузіасти воліють розділяти різні напрямку.

У T10, здається, є всі можливі функції, і перерахувати їх усі тут неможливо, а інженери доклали великих зусиль, щоб досягти першокласної продуктивності. До останніх належать: розділення корпусу для зменшення перешкод між схемами та зниження рівня шуму, використання декількох методів ізоляції сигнальних трактів від перехресних перешкод і перешкод від джерела живлення, а також вмикання тактового генератора з наднизьким фазовим шумом для зменшення джиттера.

Eversolo T10

Входи та виходи містять деякі рідкісні елементи, як-от роз'єми BNC для зовнішніх тактових генераторів на 50 і 75 Ом (10 або 25 МГц), що є найменш очікуваним у цій ціновій категорії. Такі речі зазвичай не трапляються дешевше, ніж утричі дорожче, ніж просить Eversolo. Також є роз'єм HDMI для під'єднання за протоколом I2S до відповідних ЦАП і конфігурації контактів для активації цього стандартного безплатного інтерфейсу. Ті, хто має мережевий комутатор з оптоволоконний SFP-під'єднанням, зможуть безпосередньо під'єднатися до відповідного порту на T10, що також є рідкісною функцією на доступному обладнанні для потокового передавання.

T10 також пропонує найпопулярніші виходи: USB, балансний AES і особливо зручний RCA-роз'єм для коаксіального кабелю. Я зазвичай використовує кабель для під'єднання до мережі, але, крім RJ45, для Ethernet і пари USB-роз'ємів для під'єднання накопичувачів із музичними файлами є й бездротовий варіант. Я зберігаю свою музику на сервері Melco, і T10 сканує його вміст за допомогою спеціального застосунка Eversolo Control.

Eversolo T10

Прокручування опцій у застосунку може збити з розуму пуриста, але дає деяке уявлення про те, наскільки широкий набір функцій T10. Наприклад, на цифрових виходах можна встановити частоту дискретизації й бітову глибину, режими DSD, а також вибрати ступінь підвищення частоти дискретизації для кожного з них окремо. Високі значення підвищення частоти дискретизації доступні на виході, здатних передавати дані: USB і I2S. Доступно безліч варіантів відтворення, включно з автоматичним зображенням індикатора рівня звуку під час запуску. Компанія Eversolo дуже цінує індикатори рівня звуку, і T10 пропонує широкий вибір стилів. Також є опція зображення обкладинки альбому з інформацією про відтворення або, для пуристів, показ можна повністю вимкнути, залишивши тільки значок живлення. Ямітився, що T10 працював саме так на сучасній виставці High End, у системі, де було дуже багато підсилювачів, і були представлені тільки їхні індикатори рівня звуку.

Багатофункціональний екран T10 сенсорний, аж до кнопки живлення. За потреби можна керувати відтворенням музики тільки з екрана, але також є застосунок і досить привабливий пульт дистанційного керування. Останній має хромовану задню панель і працює через Bluetooth, тому не вимагає прямої видимості. Це приємна деталь, навіть якщо деякі кнопки мають не дуже чітке маркування. Ще одна корисна функція — люк в основі T10, у який можна встановити два твердотільні накопичувачі (SSD) місткістю до 8 ТБ кожен. Це означає, що ви можете зберігати музичні файли, а не транслювати їх із музичних сервісів. Зазвичай, локально збережені файли звучать набагато краще, ніж навіть найкращі з доступних у стримінгових сервісах.

Eversolo T10

Цей Eversolo надає доступ до більшої кількості сервісів, ніж практично будь-який інший стример, який я тестував. Повний список наведений у технічних характеристиках нижче, але містить три інтернет-радіопровайдери, SoundCloud і все Connect. Якщо будь-який стримінговий сервіс недоступний через нього, я не знаю, що це за послуги. Багатоточі на кінці списку, наданого Eversolo, вказує на те, що не всі сервіси входять до списку. Одна абсолютно нова категорія — це хмарні музичні сервіси, з яких Dropbox є найвідомішим, але є ще п'ять інших. На щастя, ви можете виключити сервіси з головного екрана програми, якщо вони вам не потрібні. T10 проходить сертифікацію Roon, і ця функція буде доступна в майбутньому оновленні. Мені більше подобається звучання JPlay і зручний застосунок керування.

Якість звуку

Як пурист, я знайшов список функцій дещо проблематичним: як, чорт забирай, можна домогтися гарного звучання від джерела, якщо він обробляє так багато даних? Відповідь, ймовірно, криється в тому, що роблять процесори, коли T10 відтворює файли. Тому що, хоча це й не найпрозоріший стример, який я чув, це один із найзахопливіших зразків свого мистецтва, він має якість, яка змушує вас дослухати трек до кінця майже щоразу. Що для рецензенту, у якого не так багато годин прослуховування на день, досить незвично.

Eversolo T10

T10 має особливо приємну музичну плавність, вона затягує навіть тоді, коли увага відволікається, і розкриває магію музики. Вона вловлює ті моменти, які інші стримери не можуть відтворити, не завдяки екстремальній деталізації або мінливій безпосередності, які привертають увагу, але не обов'язково утримують його, а завдяки розкриттю підсмажувального музичного послання в такий спосіб, щоб його було легко зрозуміти. Звісно, результат залежатиме від під'єднаного ЦАП, але я виявив, що він працює як зі скромним Henry DA 256, так і з досить дорогим Bricasti M11 Classic, використовуючи як USB, так і коаксіальне під'єднання.

Мій еталонний стример перевершує T10 за відкритістю звучання, швидкості та деталізації, але стоїть більш ніж удвічі дорожче та не обов'язково забезпечує набагато більше музичне задоволення, навіть якщо пропонує вищу якість звуку. T10 звучить плавно, порівнюючи з ним, але не стримує такі речі, як емоційна виразність: в пісні Стівена Стіллса «So Begins the Task» голос і гітара добре розділені та дуже чітко виражені, почуття, що лежать в основі пісні, легко оцінити. Точно так само голос Джоні Мітчелл у пісні «The Man I Love» м'який, але дуже виразний; ця пісня була записана в її пізні роки як виконавиці та їй бракує чистоти звучання в молодості, але глибина почуттів очевидна; T10 — це, безумовно, емоційно інтелектуальний інструмент.

Eversolo T10

Цей Eversolo має дивовижну здатність привертати увагу до музики, а не до механіки її відтворення. T10 не прагне до зайвого уваги, а швидше із задоволенням передає сенс із мінімальним втручанням, даючи змогу оцінити пишність композиції, виконання й справжній сенс кожної зіграної композиції. Я великий шанувальник точності відтворення, це ключ до високоякісного звуку, і рідко коли плавно та легко звучить електронна музика забезпечує гідний темп. T10 спростовує це твердження: здається, він не докладає зусиль, але водночас тестові треки, які програвалися занадто часто, розкривають свою магію в його руках. Цього разу це була композиція Steely Dan «Babylon Sisters», зазвичай вибираючи для перевірки точності відтворення, яка на цьому стримері, з Bricasti, викликала в мене ком у горлі. Це свідчить про те, що T10 дійсно здатний відтворювати важливі моменти.

На всяк випадок, якщо у вас склалося враження, що ці Eversolo занадто чутливі, варто згадати, що вони також забезпечують динаміку, коли це необхідно. Дрібний, важкий грув пісні Боба Марлі «No More Trouble» показує, наскільки добре Wailers могли грати, попри навколишню хмару парів наркотичних засобів. Якщо ви шукаєте різкі, чіткі тони, є альтернативи, які будуть привабливішими, але зазвичай плавний звук на нормальному рівні гучності може перетворитися на справжній монстр на максимальній гучності, водночас не викликаючи печіння у вухах. Я безумовно відчув «хруст» на низці композицій, включно з «Sarniezz» від Angine de Poitraine, T10 дають змогу почути, що вони б'ють дуже сильно, коли справа доходить до суті.

Eversolo T10

Оскільки в T10 є функція синхронізації з тактовим генератором, а в мене є тактовий генератор Mutec Ref 10 Nano, я під'єднав його до 75-гомінного роз'єму та вибрав відповідний майстер-генератор у застосунку. Це призвело до помітного поліпшення просторового звучання, поділу різних інструментів і розкриття їхньої форми та тембру. Це створило більш тривимірну звукову картину навіть під час прослуховування через колонки PMC Prophecy9 і з'явилося тонкості та динамічні відтінки, які раніше були приховані. Цей генератор коштує 1550 фунтів стерлінгів, тому його можна вважати надмірним, але приємно мати таку можливість для апгрейду, якщо ви захочете піти далі.

Вердик

Для стримера з усіма можливими функціями й навіть більше, Eversolo T10 чудово справляється із завданням створення захопливого звучання музики. Баланс звуку досить плавний, але це не впливає на точність відтворення, деталізацію або динаміку, що, з огляду на ціну, є потужним досягненням. Величезна кількість варіантів настроювання означає, що прихильники експериментувати зможуть годинами, пробуючи різні еквалайзери, параметри акустики приміщення й багато іншого, але зрештою T10 змушує вас бажати слухати музику, тому що він представляє її в такому легкому та приємному для сприйняття вигляді. 

Eversolo T10

Eversolo вклали неймовірну кількість ресурсів у прекрасно виготовлений корпус T10, і навіть якщо ви не хочете розбиратися в його численних функціях, цей стример здатний відтворювати музику так, що, попри уявну простоту, він здатний із разючою точністю впливати на емоції слухача. Я не знаю, що тут може не сподобатися.

Плюси

1. Винятково широкий набір функцій і можливостей під'єднання.
  2. Захопливе, музичне та емоційно виразне звучання.
  3. Чудова точність відтворення, динаміка та потенціал для модернізації.
  4. Чудова якість збирання, сенсорний екран, застосунок і пульт дистанційного керування Bluetooth.
  5. Видатне співвідношення ціни та якості для високоякісного потокового транспорту.

Eversolo T10

Мінуси

1. Злегка згладжений баланс позбавлений граничної прозорості та різкості.
  2. Величезний діапазон налаштувань може збити з сенсу пуристів.
  3. Деякі значки на пульті керування дещо дивовижні.

Технічні характеристики Eversolo T10:

• Тип: потоковий транспорт
  • Дисплей: 8,6-дюймовий сенсорний екран
  • Співвідношення сигнал/шум: не вказано
  • Входи для потокового передавання: Spotify Connect Lossless, TIDAL Connect, Qobuz Connect, DLNA та інші...
  • Сервіси потокового передавання: Tidal, Qobuz, Highresaudio, Amazon Music, Idagio, Calm Radio, Internet Radio, TuneIn, Radio, Paradise, Deezer, SoundCloud, Presto Music, Apple Music...
  • Цифрові входи: RJ45 Ethernet, SFP оптичний
  • Цифрові виходи: коаксіальний, оптичний, USB, I2S на HDMI, AES/EBU
  • Входи тактової частоти: 50 Ом, 75 Ом на BNC
  • Формати потокового передавання: DSD (DSF, DFF, SACD ISO, підтримка DST до DSD512), MP3, APE, WAV, FLAC, AIF, AIFF, AAC, NRG, CUE
  • Відтворення/декодування: до DSD512, PCM 32-біт/768 кГц
  • Зберігання даних: два слоти M.2 NVMe 3.0 для пам'яті до 16 ТБ.
  • Способи керування: сенсорний екран, керування через застосунки Android/iPhone/iPad/TV, пульт дистанційного керування.
  • Розміри (ВхШхГ): 88 x 365 x 310 мм.
  • Вага: 6,3 кг.
  • Колір: чорний.
  • Гарантія: 2 роки.
Характеристики
Основні
ВиробникEverSolo
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 113 360 ₴